VELKOMMEN I CYKELAFDELINGEN HOS DCM

Vi lægger vægt på individuel rådgivning

I vores cykelafdeling har vi cykler der dækker behovet hele livet. Lige fra de små trehjulede gå-cykler til citybiken, mountaincyklen samt de moderne elcykler. Vores personale sætter en ære i at yde dig den bedste rådgivning – så du har cykel i lang tid. De rådgiver ud fra erfaring, viden og aktiviteter. Din cykel er altid klargjort, når du henter den og vort moderne værksted følger med tiden og udviklingen.

Er du interesseret i at se nærmere på vores cykelafdeling, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Fjerritslev. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige cykel.

Mød vores samarbejdspartnere

Vi har et bredt udvalg af cykler til både privat og professionelt brug.

DCM FORHANDLER NORDEN CYKLER

Lad fagmanden rådgive dig om størrelsen

Ellen forener et nostalgisk design med et moderne look, og er udført i en kvalitet, der gør den lækker at se på og fantastisk at køre på. Eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender den klassiske designoplevelse. Du får 7 indvendige Shimano-gear samt både fodbremse og rullebremse. Leveres med kurv, bagagebærer/strop, støtteben, retroklokke og DVN godkendt lås.

SKAL DU HAVE EN MTB FRA RAAM

Lad cykelturen blive en ren fornøjelse

Med RAAM kan du skifte civilisationens asfalt ud med et underlag, der formes af vejrguderne. Det er sådan et underlag, der både kan gøre din tur til en beskidt oplevelse og en ren fornøjelse.

Skal du derimod en tur i byen, bliver cykelturen legende let og en fed oplevelse.

Cykelværkstedet hos DCM er moderne og professionelt. Vi udfører reparationer på alle cykelmærker af uddannede mekanikere