GRØN ENERGI CO2 NEUTRAL

Kvalitets golfbiler & arbejdsbiler fra Italien

Vi er importør og forhandler i norden af kvalitets golfbiler & arbejdsbiler fra Italien. Vi er med dig før, under og efter købet af din italcar. Vi lytter til dine behov og finder frem til den italcar, der passer til dig, da der er mange forskellige muligheder for tilpasning af forskelligt udstyr. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan laves. Vi står altid klar på sidelinien med service, support, reservedele og garanti.

Arbejdsbilerne kan tilpasses efter dine ønsker og behov og special opbygges på vort værksted i Fjerritslev. Du kan evt. besøge vores hjemmeside edrive-nordic.dk for mere information.

Arbejdsbilerne kan tilpasses efter dine behov – vi kommer gerne forbi og gir en gratis demo

MED ELLER UDEN NUMMERPLADE

Italtar Fleet 6. 48V – Praktisk og anvendelig golfvogn

Denne smarte og anvendelige golfbil leveres med en motor på 48V DC, 6×8 uS8 VCG batteri. Curtis 1266A controller. Kører 40 kv/t og forsynet med galvaniseret pulverlakeret ramme i størrelsen: længde: 980 mm x Bredde: 1160 mm og højde: 270 mm. Hjulene er 10 tommer på alufælge. Her med nummerplade ( motorredskab ). Kontakt os gerne ang. dine ønsker og behov.

ETESIA GRØNNE PRODUKTER

NYT SAMARBEJDE

Vi afventer nu vores første bestilte demo varer fra Frankrig og glæder os til at præsentere jer for ET-Lander samt Donky elektrisk transporter og »Grønne« klippere. Glæd jer til at se en multifunktionsmaskine på el. Se vores hjemmeside her