DCM ER OPDATERET I DEN NYESTE TEKNOLOGI

Vi følger med tiden og udviklingen indenfor automowers

For os er det en tillidssag at sende sin Robot på værksted. Dette er en parameter vi alle har stor respekt for. Derfor har vi altid stor fokus på vores tidsforbrug, samt at vi yder vores bedste for at levere en top kvalitet af den udførte reparation. Vi kontakter kunden løbende under reparations forløbet for afklaring og vished vedr. reparationen, alt dette for at sikre en glad kunde, og kunden ikke skal komme ud for en dyr og uacceptable pris.

Vi tilbyder eftersyn, servicering og reparation af alle vores solgte robotklippere. Vi reparerer enten på værkstedet, eller vi har mulighed for at sende en af vores moderne servicebiler forbi dig. Vores servicebil er udstyret med de fleste reservedele, og kan derved klare mange reparationer hjemme ved dig. Vi har alle de nyeste og opdaterede IT-systemer som sikre en optimal og fejlfri kørsel på din robot. Vi bruger kun originale og godkendte reservedele fra vores leverandører.

Vi tilbyder eftersyn, service og reparation på disse mærker robotter.

Husqvarna, Stihl, Viking, Stiga, Honda, Gardena.

ROBOTPLÆNEKLIPPERE FRA HUSQVARNA

Rhododendronparken i Brønderslev

Til Rhododendron Parken i Brønderslev har vi leveret 7 stk. Husqvarna Automower 550 samt 2 stk Husqvarna Automower 535AWD.

Rhododendronparken, beliggende i hjertet af Brønderslev by, har i årevis været byens unikke kendemærke og vartegn. Med sine 7 ha og mere end 10.000 planter fordelt på over 130 sorter er Rhododendronparken i Brønderslev den største af sin slags i Nordeuropa. Parken står i fuldt flor i maj og juni, hvor de blomstrende rhododendronplanter skaber en sand farvesymfoni til fryd for både syns- og duftesanserne.

STYR OG KONFIGURER

Sådan kommer du igang med Husqvarna Connect

Når du har downloadet appen, er det nemt at synkronisere dine produkter. Du skal bare scanne QR-koden på dit produkt og oprette forbindelse via Bluetooth. Du kan også tilslutte din traktor via Bluetooth, samt mange af vores andre produkter – også selvom de ikke har et batteri.