VELKOMMEN TIL DCM

Hos DCM møder vi altid kunden i øjenhøjde

DCM er en kvalitetsbevidst virksomhed, hvor kunden altid er i centrum. Vi lytter til dine ønsker og behov, så du får en god oplevelse og en tryg handel og kommer hjem med det rigtige produkt. Vi har et stort udvalg af have-/parkmaskiner, buskkryddere, mekaniske redskaber – både til private og professionelle.Vores servicevogn tager sig bl.a. af afhentning af maskiner, opsætning og servicering af robotplæneklippere. Vi var med fra starten og har derfor opbygget en stor viden og erfaring. Kvalificeret rådgivning og kæmpe udvalg kendetegner vores cykelafdeling. Vi har Jammerbugtens største udvalg af legetøj og er altid behjælpelig med at finde den rigtige gave. Velkommen til DCM.

Hos DCM i Fjerritslev har vi have-/park- og skovmaskiner til ethvert formål. Har du har brug for en alm. plæneklipper, en buskrydder/trimmer, en kædesav, eller en havetraktor/rider tilbyder vi dig nogle af de absolut bedste maskiner på markedet. Desuden har vi et bredt udvalg af robotplæneklippere fra Husqvarna og Stihl, som er en moderne og miljørigtig erstatning for den traditionelle plæneklipper. Vores robot eksperter vejleder dig til det rette valg af model og mærke, derudover kan vi tilbyde professionel installation, så du er sikker på at alt virker som det skal og blot, kan læne dig tilbage og nyde resultatet. Når din robotplæneklipper skal til service, kan vi også tilbyde vinter opbevaring på vores opvarmede robothotel.

Er du interesseret i at se nærmere på vores have-/parkmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Fjerritslev. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Samarbejdspartnere
Kontakt os

Hos Legehjørnet i Fjerritslev har vi Jammerbugtens største udvalg af legetøj. Står du og mangler en gave til de nybagte forældre, børnefødselsdagen, julegaven eller en lille hilsen, hjælper og rådgiver vi dig gerne om aktuelle nyheder og tilbud og hvad der »rør sig« i øjeblikket. Desuden har vi et kæmpe udvalg af lego. Med vores sparebog, har du mulighed for at få rabat på dine indkøb.

Kig ind i vores afdeling i Fjerritslev hvor vi står klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige gave.

Udvalg
Kontakt os

Vi er importør og forhandler i norden af kvalitets golfbiler & arbejdsbiler fra Italien. Vi er med dig før, under og efter købet af din italcar. Vi lytter til dine behov og finder frem til den italcar, der passer til dig, da der er mange forskellige muligheder for tilpasning af forskelligt udstyr. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan laves. Vi står altid klar på sidelinien med service, support, reservedele og garanti.

Arbejdsbilerne kan tilpasses efter dine ønsker og behov og special opbygges på vort værksted i Fjerritslev. Du kan evt. besøge vores hjemmeside italcar.dk for mere information.

Kontakt os
Kontakt os

HØJ KVALITET

Nordjysk troværdighed

VI ER PASSIONEREDE

faglighed og kvalitet

VI FØLGER MED TIDEN

og udviklingen

Afdelingsledere

Mød afdelingslederen hos DCM cykler & have-/parkmaskiner

Dan Quorning
Dan QuorningIndehaver/Manager
Jeg er 35 år. Er uddannet landbrugsmaskinemekaniker og efterfølgende arbejdet med salg i landbrugs butik, samt reservedels ekspedition. Har arbejdet med have/park maskiner siden jeg var 13 år. Siden 2007 har jeg udelukkende arbejdet med alt inde for salg, service og reparation af skov-have og park-maskiner. Jeg arbejdede 2 år ved Klim Maskinforretning som jeg overtog i 2010 og omdøbte til DCM Cykler og Maskiner. Flere spørger mig om det står for Dan’s Cykler og Maskiner, det kunne det faktisk godt, men står for Dan, Christian og Mette. Mit navn, min ældste søns navn som vi fik 1 måned efter overtagelsen og så min kones navn. Vi har foruden Christian på 9 en søn Thomas på 7 og den mindste Frederik på 4. Min daglige funktion ved DCM er den daglige overblik, salg af maskiner og reservedele. Support mellem værkstedet, cykel afdelingen og salgsafdelingen. Kan jeg få tid vil jeg gerne have fingeren »begravet« i en motorsav i ny og næ.