MODERNE, VELUDSTYRET VÆRKSTED

Vi reparerer og servicerer de fleste maskintyper

For os alle ved DCM er det at have sin maskine på vores værksted en tillidssag, dette er en parameter vi alle har stor respekt for. Derfor har vi altid stor fokus på vores tidsforbrug, samt at vi yder vores bedste for at levere en top kvalitet af den udførte reparation. Vi kontakter kunden løbende under reparations forløbet for afklaring og vished vedr. reparationen, alt dette for at sikre en glad kunde, og kunden ikke skal komme ud for en dyr og uacceptable pris.

Vores værksted er en af branchens mest moderne og veludstyrede have/park værksteder. Vi har alle de fornødne specialværktøj og It-systemer til fejlsøgning og servicering af dine maskiner. Vi går op i at vi levere en høj standard og det kræver optimale arbejdsforhold for vores ansatte. Der ligges højt vægt på at vores mekanikere er løbende på kurser og efteruddannelser i nyeste udvikling samt opdatering af eksisterende systemer. Dette sikre vores kunder en hurtigere og mere effektivt reparationsforløb og derved spare kunden penge.

Minilæsser, kompakte traktorer, løvsugere, kirkegårdstruck, redskabsbærer, el-biler, robotklippere, plæneklippere, havetraktorer, hækkeklippere, motorsave, ATV/UTV, højtryksrensere, buskryddere, saltspreder, koste, construction produkter og meget, meget mere… Vi reparerer og servicerer de fleste maskintyper

FOKUS PÅ TIDSFORBRUG

Lad en professionel klare reparationen

Hos DCM er det vigtigt at vi leverer en høj standard hvilke kræver optimale arbejdsforhold for vore ansatte. Derfor er vores medarbejdere løbende på kurser og efteruddannelse, så vi er opdaterede i den nyeste udvikling og systemer. Det sikrer dig et effektivt reparationsforløb – så vi ikke bruger unødvendig tid.

VI REPARERER DE FLESTE MASKINTYPER

Vi har hænderne godt skruet på

Vore medarbejdere er løbende på kurser som sikrer vores kunder et effektivt reparationsforløb. Vi går op i at levere en høj standard og kontakter dig gerne under forløbet for afklaring, så du ikke risikerer at komme ud for en dyr og uacceptabel pris. At have sin maskine på værksted er en tillidssag, som vi har stor respekt for.

STIHL AUTOMOWER

Vi var med fra starten og er opdaterede indenfor den nyeste viden

Vi er autoriseret stihl forhandler, hvilket også betyder at service udføres af højt kvalificerede medarbejdere, som arbejder i et fuldt udstyret værksted med tilpassede værktøjer, og de anvender kun originale Stihl-reservedele.

SKAL MASKINEN HAVE ET EFTERSYN

Vi har hænderne godt skruet på

Vore medarbejdere kan “lidt af hvert” og rådgiver dig gerne omkring reparation af din gamle maskine – eller køb af ny model. Vi har altid fokus på vores tidsforbrug – og yder vores bedste for at levere en top kvalitet af den udførte reparation.